Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка Бориса Бухмана

«ПОРТРЕТИ В ЛЮДЯХ»

 

image

Борис Наумович Бухман – член Національної спілки фотохудожників України, чудовий майстер фотомистецтва. Народився в 1961 році в Одесі. Закінчив автомеханічний технікум. Вперше взяв фотоапарат в руки в 7 років.

З 1986 року працює фотохудожником в різних напрямах, однак перевагу надає жанровій фотографії та фотопортрету. Особливою творчою лінією вважає весільну фотографію, в якій застосовує художню і репортажну зйомку. Любить мандрувати з фотоапаратом.

Борис Бухман – призер і учасник багатьох вітчизняних і зарубіжних фотоконкурсів. Бере участь, як фотограф і організатор,  в численних спільних фотопроектах і фотовиставках. Посів перше місце на виставці-конкурсі професійної майстерності фотографів України.

Автор проекту ФотоПапа . Співвласник фотостудії в Одесі «ФотограФіЯ №1»

В якості фотожурналіста Борис Бухман в різні часи співпрацював з журналами «Motor news», «XXL», «Пассаж», «Relax», «Здоровье», «Фаворит удачи», «Гранат», «Заварник», газетами «Одесский университет», «Комсомольская правда», «Аргументы и факты», «Русская Америка».

Був акредитований як фотокореспондент на «Слов'янському базарі» (Одеса), «Днях Одеси в Нью-Йорку (New York), чемпіонаті світу з аеробіки (Німеччина), Міжнародному фестивалі хорового мистецтва (Франція).

Героями його фоторобіт були багато відомих політиків і бізнесменів, діячів науки, мистецтва, політики, спорту.

Як театральний фотограф Борис Бухман нині співпрацює з Одеським академічним театром музичної комедії імені М. Водяного, Одеським академічним українським музично-драматичним театром імені В. Василька, Державним театром юного глядача імені М. Островського, Одеським театром ляльок, творчими об’єднаннями «Маски-шоу» та «Джентельмен-шоу».

Плідним є співробітництво з Ізраїльським культурним центром при посольстві Держави Ізраїль в Україні, Державною пенітенціарною службою України.

Бере  участь в благодійних проектах. Борис Наумович – автор соціального проекту «Больница», Благодійного фотографічного проекту «Здоровье детям» ФотоПапа, створеного на базі Одеської обласної дитячої клінічної лікарні за підтримки НСФХУ. Під кожною фотографією вказані координати для фінансової підтримки дитини.

Борис Бухман є членом Всесвітнього клубу одеситів.

Нинішня фотовиставка «ПОРТРЕТИ В ЛЮДЯХ» містить 40 портретів. Для фотохудожника Бориса Бухмана кожна людина прекрасна, незалежно від того, чи відповідає її зовнішність загальноприйнятим мірками краси. Виставка занурює в світ характерів, настроїв, глибини людської особистості.

 

Фотовиставка експонується з 26 червня по 31 липня 2017 року

за адресою: вул. Михайла Грушевського, 1, 2-й поверх.