Неділя, 5 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Економіка

Зарубіжне мовознавство

Зарубіжне літературознавство

Історія

Освіта

Різне


1/6

In­te­r­net w ka­m­pa­nii wy­bo­r­c­zej 2011 / [aut. ra­po­r­tu i ba­dań: Do­mi­nik Ba­to­r­s­ki et al.] ; Inst. Spraw Pu­b­li­c­z­nych. — Wa­r­s­za­wa : Fu­n­dacja In­s­ty­tut Spraw Pu­b­li­c­z­nych, 2012. — 88 s. : tab., wykr.

 

Шифр зберігання А30642

Використання Інтернет-технологій у виборчих кампаніях. Інтернет у Польщі стає все доступнішим для громадян, тож не дивно, що під час виборчої кампанії він набуває все більшого значення як канал комунікації політиків з виборцями. Протягом тривалого часу Інститут громадських справ Польщі значну увагу приділяє вивченню виборчих кампаній в Інтернеті, одним з кроків є пропоноване дослідження. У процесі реалізації проекту було досліджено, яким чином використовувалися засоби Інтернету під час парламентських виборів 2011 р., при чому як кандидатами, так і виборцями.

Загалом, дослідження  включає в себе результати аналізу контенту веб-сторінок та соціальних медіа, дослідження громадської думки, а також порівняльний аналіз обраних кандидатів з точки зору їх досвіду роботи в парламенті, статі або місця у виборчому списку.

Польською мовою