Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Виставка дитячих робіт

«ПРОСТО НЕБИЛИЦІ 2015»

 

image

«ПРОСТО НЕБИЛИЦІ 2015» – виставка кращих робіт Всеукраїнського проекту «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «Просто небилиці» в 2015 році.

Проект, ініційований International Association Culture and Art  (Міжнародна асоціація культури і мистецтва) і започаткований в 2011 році, проводиться в Україні вп’яте. Конкурс, в якому  можуть брати участь діти віком від 5 до 16 років, презентує талановитих юних митців, котрі своїми роботами демонструють креативність думки, нестандартне мислення і своєрідне художнє бачення світу.

Офіційним представником і Координатором Проекту в Україні є  Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА», а його організатором — ГО «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив».

         Проект у Києві реалізовують та підтримують Український фонд культури, Національна парламентська бібліотека України, Громадське об’єднання «Самопоміч».

До участі у Всеукраїнському проекті «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ» 2015 року надійшло понад 800  робіт з 20 областей України, серед них 42 роботи дітей, позбавлених батьківської опіки, які живуть у сиротинцях Львівської області.

В кінці  грудня 2015 року у Львівському палаці мистецтв оргкомітет провів урочисту церемонію відкриття експозиції кращих робіт, оголошення результатів та вручення нагород. За рішенням міжнародної кваліфікаційної комісії 188 дитячих робіт увійшли до колекції кращих і презентуються у виставкових залах і галереях України та країн-партнерів.

Нинішня мистецька виставка «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ 2015», що експонується в НПБУ, містить 58 творів юних художників і знайомить з «мистецьким майбутнім України».

 

Термін експонування: з 1 по 29 лютого 2016 року

за адресою:  вул. М. Грушевського, 1

Запрошуємо усіх охочих!

Вхід вільний.


Інформація підготовлена відділом СКД