Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Тренінг

«Алгоритм написання соціального проекту»

 

image

24 жовтня 2017 року у рамках співпраці з ГО «Міжнародний центр неформальної освіти» у НБУ ім. Ярослава Мудрого відбувся тренінг для працівників бібліотеки «Алгоритм написання соціального проекту».

Фахівці спробували свої сили у формуванні цілей і завдань соціального проекту, плануванні його втілення в життя. Крім того, мова йшла про міжсекторальне партнерство, особливості та відмінності реалізації проектних ініціатив у співпраці з міжнародними організаціями, владними структурами, неурядовими громадськими об’єднаннями тощо.

Актуальність теми цього 8-годинного заходу, його практичне спрямування, робота у невеликих командах, поетапні презентації напрацювань у поєднанні з теоретичним підґрунтям, слушними підказками, порадами та прикладами з особистого досвіду тренера, у комплексі сприяли появі впевненості у власних силах, отриманню корисного досвіду, що знадобиться у подальшій роботі бібліотекарів.

Учасники вдячні тренерові Ларисі Москаленко – голові ГО «Міжнародний центр неформальної освіти», кандидату філософських наук, за можливість оволодіння інструментарієм, необхідним для написання проектів, за надані нею матеріали та подароване натхнення.

P.S. Це був професійно насичений день у гарній компанії!

P.P.S. Так працювали, що не було часу відволікатися на фотосесію.