Четвер, 18 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

21 червня 2017 року Національну бібліотеку України імені Ярослава Мудрого відвідала Радниця Міністра культури України Анжеліка Рудницька. Однією з тем, які обговорювалися  з керівництвом бібліотеки під час візиту, була тема громадських ініціатив та волонтерських акцій на підтримку українських воїнів АТО та бібліотек, які працюють на підконтрольній Україні території сходу. 

Маючи значний досвід участі в реалізації подібних ініціатив, НБУ ім. Ярослава Мудрого долучилася до волонтерської акції «Територія Книги», у рамках якого небайдужі громадяни, автори та видавництва, установи та заклади (у т. ч. бібліотечні) дарують книги для поповнення фондів публічних та шкільних бібліотек Волноваського району (Донецька обл.) та Станично-Луганського району (Луганська обл.).

Бібліотеки, які працюють у цих районах, потребують сучасних видань українською мовою, у т. ч. за шкільною програмою. Ініціатори проекту пропонують учасникам сфотографуватись з книгами, підготовленими  до передачі, і поставити фото на своїй сторінці з хештегом #ТериторіяКниги.

Приносьте книги за адресою: м. Київ, вул. Грушевського Михайла, 1, к. №14.