П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Тренінг «Організація ефективних зустрічей»

 

1 та 8 червня 2017 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся тренінг «Переговори»  з циклу «Розвиток соціальних та когнітивних навичок»  у рамках проекту Європейського Союзу «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» (Association4D). Проект впроваджується з метою посилення інституційної спроможності Міністерства культури України щодо забезпечення всебічного, скоординованого та дієвого виконання Україною її зобов’язань перед Європейським Союзом щодо імплементації Угоди про асоціацію у сфері культури, опрацювання стратегії розвитку української культури і креативних індустрій та формування плану заходів щодо модернізації і сталого розвитку української культури.

Завданнями тренінгу є розвиток таких компетентностей: вміння презентувати свою позицію в процесі переговорів, обирати належну стратегію в переговорах, враховувати позицію іншої сторони в переговорах тощо.

Учасники тренінгу – представники Міністерства соціальної політики України, Державної служби праці, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Державної служби статистики, державні службовці з інших міністерств.

Модератори тренінгу –  Світлана Бацюкова, ключовий експерт з питань тренінгів Програми залучення фахівців (Україна) та Вадим Трюхан, експерт з міжнародного та європейського права, екс-директор Координаційного Бюро з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

 

Інформацію підготовлено відділом СКД НБУ ім. Ярослава Мудрого