Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Тренінг «Організація ефективних зустрічей»

19 та 24 травня 2017 року у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся тренінг «Організація ефективних зустрічей»  з циклу «Розвиток соціальних та когнітивних навичок»  у рамках проекту Європейського Союзу «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» (Association4D). Проект впроваджується з метою посилення інституційної спроможності Міністерства культури України щодо забезпечення всебічного, скоординованого та дієвого виконання Україною її зобов’язань перед Європейським Союзом щодо імплементації Угоди про асоціацію у сфері культури, опрацювання стратегії розвитку української культури і креативних індустрій та формування плану заходів щодо модернізації і сталого розвитку української культури.

Завдання тренінгу полягало в опануванні вмінням розробляти програми і стратегії зустрічей, знаходити ефективні підходи до проведення зустрічей, компетентності щодо створення та використання нотаток за результатами зустрічей.

Учасників тренінгу – представників Міністерства соціальної політики України, Державної служби праці, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Державної служби статистики – привітав керівник проекту «A4U» Янош Законі (Угорщина).

Модератори тренінгу – Marc van den Muijzenberg, короткостроковий експерт з питань тренінгів проекту «A4U» (Нідерланди),  Світлана Бацюкова, ключовий експерт з питань тренінгів Програми залучення фахівців (Україна).

 

 

Інформацію підготовлено відділом СКД НБУ ім. Ярослава Мудрого