Вівторок, 30 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня

«Гармонія Всесвіту»

Клуб ветеранів туризму і авторської пісні

 в гостях у Національної парламентської бібліотеки України

 

«Ніхто за нас,
крім нас і для нас,
цікавіше наше життя не зробить! »

(Девіз клубу)

image

У рамках Літературно-музичної вітальні відбулося засідання  Клубу ветеранів туризму та авторської пісні, присвячене 5-річчю від часу його заснування.

Клуб був створений у 2011 році при територіальному центрі соціального обслуговування населення Голосіївського району міста Києва, як неформальне громадське об'єднання любителів самодіяльної пісні і спортивного туризму.

За цей час відбулося близько 150 вечорів-зустрічей, на яких учасники виконували авторські пісні у супроводі гітари, ділилися враженнями про спортивні та екскурсійні подорожі, знайомилися з творчістю поетів, прозаїків.

Пріоритетом діяльності клубу є  пропаганда ведення здорового способу життя на основі різних туристичних походів та подорожей. Він дарує людям радість буття, бажання жити і творити.

На ювілейну зустріч Клубу зібралося багато його постійних членів  та запрошених гостей. Серед присутніх був і його засновник, досвідчений інструктор, професор Інституту механіки ім. С. П. Тимошенка НАН України В. Бастун.  

В залі панувала атмосфера взаєморозуміння і довіри, що виникає в ході духовного спілкування між однодумцями. Лунали відомі туристичні пісні, які піднімали настрій та створювали особливу ліричну ауру.

Гостями святкового вечора були: дует «ПараDoks» та група «Віват», виконавці авторської пісні Д. Долгов, В. Семенов, О. Таланцев, С. Левін, О. Дробот, І. Жук, В. Сергєєв, О. Рубанський та багато інших,  письменники Ю. Симонов та А. Костюченко.    

Надзвичайно теплу і дружню зустріч, яка завершилася виконанням пісні про туристичний похід та справжню дружбу, вів керівник Клубу Ігор Корольков.

 

Інформація підготовлена відділом СКД