Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація фотовиставки «Планета дітей»

 

image

З червня 2016 року в Арт-галереї Національної парламентської бібліотеки України  відбулася презентація фотовиставки «Планета дітей», присвяченої  Міжнародному дню захисту дітей.

Експозиція  містить кращі роботи п’ятого (2014 р.) ювілейного Міжнародного фотоконкурсу «ПЛАНЕТА ДІТЕЙ» (www.planetofchildren.org.ua), який щорічно, вже шість років поспіль, проводить Київська організація Національної спілки фотохудожників України.

Відкрила виставку керівник і координатор проекту – член Національної спілки кінематографістів України та Національної спілки фотохудожників України, голова художньої ради НСФХУ, член Міжнародної асоціації фотохудожників при ООН (AFIAP) Наталія Компанцева. У своєму виступі вона відзначила важливість проведення конкурсу, який щороку охоплює все більшу кількість учасників не лише  з України, але й з-за кордону, і не лише професіоналів, але й аматорів.

Любов Котляр, голова правління Київської організації НСФХУ, підкреслила, що представлені фотознімки пройняті любов’ю до дітей, ніжністю, співчуттям, відображають їхні радощі й прикрощі, навчання і відпочинок, розваги, емоції, захоплення. До її оцінки приєднався фотохудожник, керівник Київського аматорського фотоклубу «9х12» Андрій Чекановський, запросивши всіх охочих до участі у конкурсі. 

Учасниками презентації  були відомі фотохудожники, користувачі та працівники

Бібліотеки.

 

Інформацію підготовлено відділом СКД