Середа, 1 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

26 жовтня у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, було проведено чергову серію семінарів для вчителів англійської мови спеціалізованих шкіл м. Києва, присвячених ефективним методам підготовки учнів 10-11 класів до ЗНО з англійської мови,  підготовлених представництвом британського видавництва Pearson у партнерстві з Міжнародним освітньо-методичним центром Dinternal, найбільшим постачальником сучасної навчальної літератури англійською мовою на українському ринку.

Перед учасниками семінарів з вступним словом виступила завідувачка сектора обслуговування користувачів відділу іноземними мовами Людвік Н. В., яка розповіла присутнім про історію бібліотеки, її сучасну діяльність та послуги.

 Семінари проводили методисти видавництва Роберт Хартіган (Robert Hartigan Велика Британія), Світлана Сорочинська, Олена Міходуй та Вікторія Саркісян (Україна). Почесним гостем був засновник та президент міжнародної групи ”The London school of English” та Міжнародного освітньо-методичного центру Pearson-Dinternal Шон-Патрік Харті.  Він вручив переможцям лотереї три сертифікати на місячний курс навчання в Лондонській школі англійської мови. 

image

Організатори заходу  передали в дар бібліотеці словник Collins English-Ukrainian dictionary видавництва Pearson Education. 

Після закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. У семінарах взяли участь 108 осіб, шістдесят з яких стали користувачами бібліотеки.

Дякуємо за люб'язно надані знімки фотографу Євгену Стрільчуку. Більше фотографій і приклади його робіт можна побачити на сайті http://infoto.kiev.ua  

 

Інформація підготовлена відділом ДІМ