Неділя, 28 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня «Гармонія Всесвіту»

Творчий вечір поетеси Поліни Асоянц

«Під знаком Любові»

image

«Давайте будем всех прощать 

И не терзать чужие души, 

Дуэли правила нарушив, 

Сердца прощеньем очищать»

П. Асоянц


26 березня 2015 року в Національній парламентській бібліотеці України у рамках Літературно-музичної вітальні «Гармонія Всесвіту» відбулася творча зустріч з поетесою Поліною Асоянс  «Під знаком Любові».

Поліна Асоянц – киянка, закінчила Київський політехнічний інститут, кандидат технічних наук, професор Київського національного лінгвістичного університету,  .

Захоплення поезією Поліни Асоянц почалося з першого курсу інституту. Вона майстер поетичних  мініатюр, невеликих ліричних віршів, де в короткий текст вкладені глибокі філософські роздуми.

Її вірші не гучні, як набат, не пронизливі, як весняна пісня жайворонка, а є такими, що тихо входять в душу і залишаються там назавжди – ніжні, чуттєві, іноді пристрасні, іноді сумні, які пробуджують в людині найпотаємніше.

Поезія – як любов: або вона є, або її немає. Вона допомагає повернути рівновагу в почуттях людини, дає поштовх жити повніше і щасливіше.

Саме таке відчуття у присутніх викликає поезія Поліни Асоянц.       

Серед гостей були присутні: Роберт Тучин – поет, головний редактор журналу «Твої вірші», Людмила Кравченко – поетеса, викладачі та студенти Київського національного лінгвістичного університету, представники бібліотек.

Зустріч була надзвичайно теплою. Лунало багато віршів у виконанні автора, а також романси і пісні на вірші Поліни Асоянц у виконанні співака-аматора Володимира Бондаренка.

 

Інформація підготовлена відділом СКД