Неділя, 5 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Інтерактивні тренінги для вчителів англійської мови


image14 січня 2015 р. у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбулася серія тренінгів для вчителів англійської мови середніх загальноосвітніх шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов м. Києва, присвячених сучасним методам викладання.   

Захід проводили старші методисти Освітньо-методичного центру Дінтернал-Книга Світлана Сорочинська, Олена Міходуй, Роберт Хартіган та Вікторія Саркісян. Учасникам зустрічі було презентовано програми методичної підтримки вчителя, учнівські програми та проекти, розроблені в рамках освітнього проекту Pearson Partnership Schools.image

 Зустріч пройшла жваво у доброзичливій і невимушеній обстановці, найактивніші учасники конкурсів і вікторин отримали призи і подарунки.

Після закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. 56 учасників зустрічі стали користувачами бібліотеки.

Представництво британського видавництва Pearson подарувало бібліотеці кілька оригінальних видань, присвячених вивченню творчості Вільяма Шекспіра.

 

 

 

 

 image  image  image  image

 

 

 

Інформація підготовлена відділом ДІМ