Субота, 4 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Урочиста зустріч учасників освітнього проекту

Pearson Partnership Schools

 

5 листопада 2014 р. у приміщенніimage Національної парламентської бібліотеки України, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбулася зустріч  учасників освітнього проекту Pearson Partnership Schools керівників провідних навчальних закладів м.  Києва з нагоди урочистої церемонії надання навчальним закладам офіційного статусу партнера PEARSON.

Захід проводили директор Представництва Марина Малигіна та старші методисти Пірсон-Дінтернал Світлана Сорочинська, Олена Міходуй, Роберт Хартіган, Анна Шелест та Вікторія Саркісян. Учасникам зустрічі було презентовано програми методичної підтримки вчителя, учнівські програми та проекти, розроблені в рамках освітнього проекту Pearson Partnership Schools.

imageВеликий інтерес викликали також презентовані міжнародні мовні тести Pearson Test of English, професійні мовні тести LCCI, інноваційні технології освіти  MyLab і Проект Ukrainian components.

Зустріч пройшла жваво у доброзичливій і невимушеній обстановці, найактивніші учасники конкурсів і вікторин отримали призи і подарунки.

З презентацією бібліотеки і розповіддю про відділ документів іноземними мовами Перед учасниками зустрічі виступила завідувачка відділу документів іноземними мовами Кот Н. А.

imageПісля закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. 26 учасників зустрічі стали користувачами бібліотеки.

 

 

 

 

 

 

Інформація підготовлена відділом ДІМ