Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Всеукраїнська конференція спеціалістів з методики викладання

 англійської мови

20 і 21 серпня 2014 р. у приміщенні Національної парламентської бібліотеки України, за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1, відбулася Всеукраїнська конференція спеціалістів з методики викладання англійської мови, організована Представництвом британського видавництва Pearson та Освітньо-методичним центром Dinternal-Books, найбільшим постачальником сучасної навчальної літератури англійською мовою на українському ринку.

Перед учасниками конференції з вступним словом виступила завідувачка сектора обслуговування користувачів відділу іноземними мовами Людвік Н. В., яка розповіла присутнім про історію бібліотеки, її сучасну діяльність та послуги.

image

Семінар та тренінги, з яких складалася конференція, проводили методисти видавництва Роберт Хартіган (Велика Британія), Світлана Сорочинська та Олена Міходуй (Україна).

Організатори заходу  передали в дар бібліотеці 18 посібників видавництва Pearson Education з методики викладання англійської мови. 

Після закінчення семінару, для усіх охочих було проведено екскурсію по бібліотеці. Багато з присутніх стали користувачами бібліотеки. 

 

 

image
 image