Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Маскувальна сітка

3 червня 2016 року на загальних зборах колективу Національної парламентської бібліотеки України, присвяченого 150-річному ювілею бібліотеки, активісти Всеукраїнського волонтерського руху «Маскувальна сітка для Армії руками волонтерів» Олеся Корягіна (координатор проекту) та Юля Халковська отримали нагороди від Української православної церкви Київського патріархату – медаль «За жертовність і любов до України». Цією медаллю нагороджуються люди, які проявили активну громадянську позицію, героїзм, самопожертву під час подій Революції Гідності, у захисті Батьківщини на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську діяльність та допомогу Збройним силам, Національній гвардії, добровольчим батальйонам та іншим військовим формуванням України.

Наші найпалкіші вітання та найщиріші побажання дорогим нашим волонтерам сил, терпіння, здоров’я, витримки, всенародної підтримки та найскорішого і невідворотного настання миру в Україні!

Користуючись нагодою, волонтери забрали ще дві сітки, сплетені працівниками НПБУ для передачі артилеристам 40-ї бригади у зону АТО, та привезли матеріал для наступного рукотворного захисного засобу.