Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції

25 лютого 2016 р. в Національній парламентській бібліотеці України відбулася зустріч з виконавчим асистентом Першого заступника Міністра внутрішніх справ України Анастасією Шмалько.

Захід відбувся у рамках проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції», який передбачає створення у бібліотеках комунікаційних майданчиків для спілкування громадськості з поліцією. У своєму виступі А. Шмалько розповіла, що  запровадження патрульної поліції стало першим етапом реформування Міністерства внутрішніх справ України, головною метою якого є зміна пріоритетів: основною задачею міліції було розкриття злочинів, головним завданням нової поліції є профілактична робота з попередження злочинності.

Звертаючись до молоді, присутньої на заході - студентів Київського університету імені Бориса Грінченко та учнів-членів Київської Малої академії наук учнівської молоді, А. Шмалько радила постійно займатися самоосвітою, підвищувати свій фаховий рівень, оскільки проведення реформ в Україні потребує високопрофесійних фахівців європейського рівня.

Працівники патрульної поліції – Андрій Ткачов (у минулому – економіст), Катерина Бєлугіна (дизайнер), Олексій Зіборов (філолог), розповіли про свій особистий шлях до поліції, поділилися цікавими фактами з власного досвіду та подальшими перспективами роботи в поліції.

 

Інформація підготовлена відділом ОК